HOLDTRÆNING

MORSØ GYM & FITNESS

HOLDTRÆNING

Hos Morsø Gym & Fitness tilbyder vi holdtræning i mange forskellige former.

Måden du tilmelder dig hold på er ved at skrive en sms på 51229943 eller ved at komme ned i centeret og melde dig på holdet. Du er først tilmeldt holdet når du har fået en bekræftelse.

Man kan max melde sig på hold 3 uger frem. Hvis man ikke kan komme på holdet, skal man melde afbud mindste 1 time før.

Hvis man ikke melder afbud eller dukker op på det pågældende hold, koster det 30kr i bøde.
Hvis man ellers skal på hold ser vi gerne i er det 10 min før holdet starter og melder din ankomst.

Hvis der kommer for mange tilmeldinger på holdet, bliver der oprettet en venteliste. Hvis man er på venteliste og der kommer en ledig plads på holdet. Bliver man kontante senest 15 min før holdet starter. Man skal bekræfte man kommer.

Lige nu har vi et max på de forskellige hold. 

Morgen Styrke: 14 stk. 

Zumba: 25 stk.  

Yoga: 15 stk.

Morgen Styrke

Træning af hele kroppen. Det er med mange gentagelser og lavere vægt. Det styrker bla. stabilitet og balance. Instruktøren tilpasser niveauet til medlemmerne og man bestemmer selv hvor meget vægt man bruger. Alle er velkomne, både nybegyndere og øvede. 

Zumba

Det er en sjov, effektiv og energigivende motionsform, der kombinerer danseelementer baseret på latin, hip-hop og meget andet. Du får 55 minutter fyldt med både lav- og høj intensitetstræning. Samtidigt får du en god allround træning for hele kroppen. Selvom man ikke har gået til Zumba før, så kan alle være med. 

Yoga

Yoga er for dig som er nysgerrig på forbindelsen mellem krop og sind, og som gerne vil kigge på samspillet mellem de to for at lære mere om, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre, når vi skal præstere i forbindelse med sport og træning, og i livet i det hele taget”

Hvad er Niveau?

Instruktøren tilpasser niveauet til medlemmerne.

Så alle er velkommer, både nybegynder og øvede

Hold fra d. 04/01/2022